انواع ایمپلنت دندان
نوشته شده توسط : pari

 

به طور کلی دو نوع ایمپلنت دندان فارغ از مارک و برند و کشور محل سازنده ایمپلنت ها وجود دارد:

1. آندوست (در استخوان)

این نوع  ایمپلنت، رایج ترین نوع کاشت دندان است. انواع مختلف آن شامل پیچ ، سیلندر یا تیغه های جراحی شده در استخوان فك است. هر ایمپلنت یک یا چند دندان پروتز دارد. این نوع کاشت به طور کلی به عنوان جایگزینی برای بیمارانی که از بریح یا پروتزهای متحرک استفاده می کنند، به کار می رود.

2. Subperiosteal (بر روی استخوان)

 این قسمتها در قسمت بالای فک قرار دارند که پستهای چارچوب فلزی از لثه بیرون زده و برای نگه داشتن پروتز استفاده می شود. این نوع کاشت برای بیمارانی که قادر به پوشیدن دندانهای معمولی نیستند و دارای حداقل قد استخوان هستند ، استفاده می شود.

علت پس زدن ایمپلنت چیست؟

شکست ایمپلنت یا همان پس زدن ایمپلنت به شرایطی گفته می شود که ایمپلنت با بافت لثه فرد بیمار جوش نخورد. یک تصور رایج در بین مردم این است که برند ایمپلنت دندان بر موفقیت آن تأثیر دارد. دکتر افشار در این باره گفت:

"در حال حاضر با سیستم های خوبی که در برندهای ایمپلنت وجود دارد تقریباً نگرانی خاصی بابت پس زدن ایمپلنت وجود ندارد. اگر کار به صورت تخصصی انجام شود و بیمار شرایط ایمپلنت را داشته باشد، معمولاً نتایج درمان نتایج خوب و قابل قبولی است. عوارض ایمپلنت معمولاً کمتر از 7-8 درصد هست که آن هم قابل پیشگیری است."

آیا شما شرایط ایمپلنت را دارید؟

کاندیدای ایده آل برای ایمپلنت دندان از نظر سلامت عمومی و دهان باید از نظر پزشک تأیید شود. استخوان کافی در فک شما برای پشتیبانی از ایمپلنت مورد نیاز است و بهترین کاندیدای ایمپلنت دندان دارای بافت لثه سالم هستند که عاری از بیماری پریودنتال است.

دکتر افشار در توضیح این مطلب اضافه کرد: " اگر بیمار دارای مشکل زمینه ای خاصی مثل بیماری دیابت و پوکی استخوان یا عادات خاصی مثل سیگار کشیدن مفرط و مصرف بیش از حد نرمال نباشد، معمولاً بیمار شرایط ایمپلنت را دارند. در صورتی که بیمار بستر استخوانی مناسبی داشته باشد، کاملاً شرایط اولیه را دارد و در صورتی هم که بستر استخوانی مناسبی نداشته باشد با جراحی های پیش از ایمپلنت یا در حین ایمپلنت این بستر سازی ها انجام می شود و جای نگرانی ندارد. "

انتخاب نامناسب بیمار مهمترین دلیل شکست ایمپلنت های دندانی است. البته می تواند به دلایل تکنیکی در حین جراحی هم باشد. اما اکثر این موارد قابل پیش بینی و اجتناب و قابل درمان است و نیاز نیست بیماران نگرانی خاصی داشته باشند.

کاشت دندان با بافت لثه و استخوان زیرین دهان ارتباط نزدیکی دارد. پریودنتیست ها متخصص دندانپزشکی هستند که دقیقا در این زمینه تخصص دارند.

 

ادامه مطلب:

https://zoomlife.ir/reportage/822-drmiladafshar.html





:: برچسب‌ها: #ایمپلنت-دندان , #ایمپلنت , #خرابی-دندان ,
:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 مرداد 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: